No Comments

[:nl]Heb ik eindelijk mijn officiële documenten van het AT op zak, geeft mijn HF set (Kenwood TS850s) de geest. Dit is enige weken geleden gebeurd (toen ik nog geen website had). Mogelijk een statische lading tijdens een onverwachte onweersbui. Helaas kwam de onweersbui ‘s nachts en onaangekondigd. Hierdoor had ik mijn antenne- en voedingskabels nog gewoon aangesloten zitten.
Waarschijnlijk de eindtrap naar z’n grootje. Hij ontvangt nog wel een beetje, maar voor de rest helemaal niets meer.

Dan maar sparen voor een nieuwe radio (mogelijk gaat dat de ICOM IC7100 worden). Ik moest toch ook al mijn antenne vervangen voor een ander exemplaar. Nu staat daar nog een Solarcom iMax2000 (10/11 meter antenne). Aangezien ik weinig mag op het dak, dit komt door de Vereniging van Eigenaren, is het lastig om een dipool weg te spannen.[:]

Categories: PD2GIS

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.